Tikkurila SVERIGE AB


Tikkurila är en ledande nordisk färgleverantör, känd för sina starka varumärken, höga kvalitet och professionella tjänster, vilket möjliggör den bästa tänkbara användarupplevelsen på marknaden. Läs gärna mer om vår internationella koncern här (Eng).

I Sverige har Tikkurila Sverige AB drygt 300 medarbetare som aktivt arbetar med att inspirera och skapa färgstarka upplevelser som lyfter människors vardag. Det lyckas vi bra med – mycket tack vare våra omtyckta och marknadsledande varumärken Alcro, Beckers, Palett & Co (deco) och Tikkurila (industri).  Varaktigt skydd och hållbar skönhet - sedan 1862.NYHETER


HUR TAR VI PÅ TIKKURILA HÄNSYN TILL KLIMATFÖRÄNDRINGEN? 23.03.2018

Självklart kommer vi på Tikkurila att delta i Earth Hour den 24 mars och släcker ned så mycket vi bara kan i vår verksamhet för att sätta ljus på något som påverkar oss alla. Du med hoppas vi? Här kan du läsa lite mer om ett par av de områden som Tikkurila arbetar särskilt mycket för att hela tiden bli ännu lite bättre.

Read more

 

PETER LINDSTRÖM TAR STEGET FRÅN FÖRSÄLJNINGSDIREKTÖR TILL VD FÖR TIKKURILA SVERIGE AB 07.12.2017

Peter Lindström började sin anställning i Tikkurila under 2016 och har fram tills nu innehaft rollen som Försäljningsdirektör för affärsenheten Professionella och Industri. Efter bara drygt ett år i den ledande nordiska färgkoncernen, tar han nu steget till VD och Country Director för Tikkurila Sverige AB. Peter Lindström axlar sitt nya uppdrag per den 5 december 2017.

Read more

 


Vill du veta mer om Tikkurila Group?

      Alcro footer            Beckers footer      PALETT
 

        Tikkurila footer