Du + Tikkurila = sant?

I allt vi gör, vill vi inspirera till en färgstark vardag. Det spelar därför väldigt liten roll var du arbetar hos, eller vilka arbetsuppgifter du har. Vi är av den åsikten att alla våra medarbetare faktiskt bidrar till detta - alldeles oavsett geografisk placering och yrkesroll. Vi  arbetar en hel del för att skapa en positiv och utvecklande arbetsplats där våra medarbetare trivs. Lite enklare uttryckt skulle man kunna nöja sig med att säga att vi helt enkelt vill att våra medarbetares måndagsglädje ska vara betydligt större än en eventuell söndagsångest...


Varför välja oss?

  • Du blir en del av en internationell koncern - som det dessutom går mycket bra för.
  • Du får arbeta på ett företag som långsiktig strategi och som det går bra för.
  • Du får indirekt eller direkt arbeta med starka, marknadsledande varumärken. I Sverige betyder det till exempel Alcro, Beckers och Palett & Co.
  • Du blir en del av en inspirerande och utvecklande arbetsplats där du har alla möjligheter att växa individuellt och professionellt.
  • Du och ditt arbete bidrar till hållbara och miljövänliga lösningar för skydd och målning. Lösningar som inspirerar och gör vardagen lite ljusare, säkrare och mer färgstark.
  • Du får en arbetsgivare som sätter en stolthet i att vara genuint mån om sina medarbetare och som strävar efter att alla ska ha en balans mellan arbete och fritid.
  • Du får arbeta och utvecklas på ett företag och inom en koncern där man självklart följer de lagar och regler som gäller - bland annat gällande mänskliga rättigheter och lika villkor för alla oavsett kön, etnisk eller nationell tillhörighet, ålder, religion, politiska åsikter eller social status.  

Intresserad? Håll dig uppdaterad på våra lediga tjänster här nedan, på vår företagssida på LinkedIn eller Facebook!


Lediga jobb Tikkurila Sverige AB

Pågående rekryteringar hittar du här!


Lediga jobb Tikkurila Group

Alla vakanser på koncernnivå publiceras på engelska på vår koncernsida.


Håll dig uppdaterad om våra lediga tjänster - följ oss på LinkedIn och Facebook!


lilogo2


facebook