Nyheter

HUR TAR VI PÅ TIKKURILA HÄNSYN TILL KLIMATFÖRÄNDRINGEN? 23.03.2018

Självklart kommer vi på Tikkurila att delta i Earth Hour den 24 mars och släcker ned så mycket vi bara kan i vår verksamhet för att sätta ljus på något som påverkar oss alla. Du med hoppas vi? Här kan du läsa lite mer om ett par av de områden som Tikkurila arbetar särskilt mycket för att hela tiden bli ännu lite bättre.

Read more

 

PETER LINDSTRÖM TAR STEGET FRÅN FÖRSÄLJNINGSDIREKTÖR TILL VD FÖR TIKKURILA SVERIGE AB 07.12.2017

Peter Lindström började sin anställning i Tikkurila under 2016 och har fram tills nu innehaft rollen som Försäljningsdirektör för affärsenheten Professionella och Industri. Efter bara drygt ett år i den ledande nordiska färgkoncernen, tar han nu steget till VD och Country Director för Tikkurila Sverige AB. Peter Lindström axlar sitt nya uppdrag per den 5 december 2017.

Read more

 

Ny Marknadsdirektör för de skandinaviska marknaderna 20.09.2017

Ulrika Berg lämnar arbetet som Strategichef B2B på TV4, för att axla nyckelpositionen som Marknadsdirektör för de skandinaviska marknaderna på Tikkurila. Ulrika tillträder sin nya position i början av oktober.

Read more

 

Möt Tikkurila Industri på Ligna 12.05.2017

Ligna - en av världens ledande mässa inom träindustrin för maskiner, fabriker och utrustning. Välkommen att besöka oss där! Du hittar oss i monter C80 i hall 17.

Read more

 

Dags för ommålning av ditt hus i sommar? 01.06.2017

När det är dags att måla om sitt hus väljer de allra flesta att göra detta under sommaren. Men det är helt klart en utmaning att välja kulör då det finns en mängd olika att välja mellan. Det lönar sig dock att tänka efter före - här kan du läsa Beckers bästa tips för ditt färgval!

Read more

 

Förhandstitt på Alcros kommande kollektion ad.18 25.05.2017

Alcro presenterar nu en förhandstitt på tre nya färgteman från den kommande kollektionen ad.18. Kollektionen lanseras i oktober 2017. Bland de utvalda kulörerna hittar vi Lemon crisp, Dark wood samt Dessert sunset...

Read more

 

Så möter DLR utmaningarna med fukt och mögel i sina vinkällare 15.05.2017

I generationer har hållbarhet varit ett viktigt krav inom vinodling och viner. Högkvalitativ vinproduktion ställer också strikta krav på hållbarhet och miljö - särskilt för vinkällare.

Read more

 

Tikkurilas RDI team arbetar för en färgstark framtid 20.04.2017

Planeringen och utvecklingen av färg och ytbehandlingsprodukter inom Tikkurila utförs av både kunniga experter med gedigen erfarenhet och unga, lovande forskare. Gemensamt för dem är att de alla jobbar för att skapa produkter som kan ge användare och konsumenter en möjlighet att göra medvetna och ansvarsfulla produktval.

Read more

 

Följ Färgfonden på Barnens Ö 13.04.2017

Du har väl inte missat vårt arbete på Barnens Ö? Läs mer här!

Read more

 

Megatrends direct the changes in the paint business – this is how the field is changing 19.04.2017

Megatrends, such as digitalization, changes in the population structure, and a scarcity of resources, have accelerated the rate of change in working life and the industrial sectors.

Read more