Nyheter

PETER LINDSTRÖM TAR STEGET FRÅN FÖRSÄLJNINGSDIREKTÖR TILL VD FÖR TIKKURILA SVERIGE AB

07.12.2017 11:13

Peter Lindström började sin anställning i Tikkurila under 2016 och har fram tills nu innehaft rollen som Försäljningsdirektör för affärsenheten Professionella och Industri. Efter bara drygt ett år i den ledande nordiska färgkoncernen, tar han nu steget till VD och Country Director för Tikkurila Sverige AB. Peter Lindström axlar sitt nya uppdrag per den 5 december 2017.

”När jag fick frågan om att anta den här utmaningen, blev jag oerhört stolt och glad. Det finns en enorm kompetens i företaget, drivna medarbetare och en marknadsledande varumärkesportfölj med ett par av Sveriges starkaste produktvarumärken - Alcro och Beckers. Jag känner mig oerhört stolt och glad över att få vara en del av allt detta och få förtroendet att leda och utveckla den här verksamheten vidare,” säger Peter Lindström.

Tikkurila är en ledande nordisk färgleverantör, känd för sina starka varumärken, höga kvalitet och professionella tjänster, vilket möjliggör den bästa tänkbara användarupplevelsen på marknaden. Koncernen grundades 1865 och har verksamhet i 14 länder. I Sverige har Tikkurila drygt 300 medarbetare och en omsättning på 1552 milj SEK (2016).

För mer information kontakta:

Peter Lindström
VD, Country Director
Tikkurila Sverige AB
peter.lindstrom@tikkurila.com
+46 70 336 82 83

Carina Sesser Nylund
Corporate PR & Communications Manager
Tikkurila Sverige AB
carina.sesser-nylund@tikkurila.com
+46 70 283 85 84


Return to headlines